Το πρώτο και μεγαλύτερο
site κρατήσεων στην Ελλάδα
Έχουμε κάνει μέχρι τώρα
63176
κρατήσεις
Τηλέφωνα κρατήσεων
211.8501100 2310.320072
Καλέστε μας με Skype
απο 11:00πμ - 11:00μμ



Βέρτης Νίκος - Βιογραφικό


Βέρτης Νίκος

Ο Νίκος Βέρτης γεννήθηκε στην Ολλανδία και από πολύ μικρός ασχολήθηκε με την μουσική. Παίζει μπουζούκι από 7 χρονών και η πρώτη του επαφή με το τραγούδι έγινε σε ηλικία μόλις 15 ετών.

Ξεκίνησε να τραγουδά σε μικρά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας. Το 2002 ξεχώρισε τόσο στο καλοκαιρινό όσο και στο χειμερινό σχήμα του «ΡΟΔΟΝ» όπου και έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2003!

Τον Φεβρουάριο του 2003 κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Πολύ απότομα βραδιάζει». Τραγούδια όπως το «Αστέρι μου», το «Πολύ απότομα βραδιάζει», το «Αν φύγεις» αλλά και το «Σαν τρελός σε αγαπάω» έγιναν τεράστιες ραδιοφωνικές επιτυχίες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και ο Νίκος έδωσε αμέσως το στίγμα του στην δισκογραφία και την νυχτερινή διασκέδαση!

Τον χειμώνα 2003 - 2004 έρχεται στην Αθήνα όπου συνεργάζεται με την Πέγκυ Ζήνα στο «Απόλλων» με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η συνεργασία τους μάλιστα σφραγίστηκε με δύο ντουέτα, το «Είμαστε χώρια» και το «Χανόμαστε», άλλες δυο μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες...

Στην 3η απονομή των βραβείων ΑΡΙΩΝ, ο Νίκος Βέρτης παίρνει το Βραβείο Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη για το 2003!

Τον Μάιο του 2004 ο Νίκος ξεκινά μια σειρά πολύ πετυχημένων εμφανίσεων στο «ΡΟΔΟΝ» της Θεσσαλονίκης οι οποίες παρατείνονται μέχρι και τον Αύγουστο!

Τον Σεπτέμβριο του 2004 κυκλοφορεί ο δεύτερος προσωπικός δίσκος του «Πάμε ψυχή μου» με τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους κι αμέσως γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό! Τραγούδια όπως το ομότιτλο, το «Πως τολμάς», το «Θυμάμαι», το «Σε μένα» κ.α. έχουν γίνει μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες!

Την ίδια περίοδο, ο Νίκος ξεκινά τις εμφανίσεις του στο POSIDONIO, οι οποίες στέφθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο κόσμος τον καθιέρωσε σαν το επόμενο μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή και του έδειξε την αγάπη του γεμίζοντας ασφυκτικά το μαγαζί κάθε βράδυ!

Στην 4η απονομή των βραβείων ΑΡΙΩΝ, ο Νίκος Βέρτης είναι υποψήφιος στην κατηγορία του Καλύτερου Λαϊκού Τραγουδιστή.

Την άνοιξη του 2005 ξεκινά τον δεύτερο κύκλο των εμφανίσεών του στο POSIDONIO για όλο το καλοκαίρι!
Το καλοκαίρι του 2005 κυκλοφορεί το πλατινένιο single «ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ ΞΑΝΑ» και γίνεται το τραγούδι της χρονιάς!
Στο POSIDONIO όπου εμφανίζεται γίνεται το αδιαχώρητο. Το Δεκέμβριο του 2005 κυκλοφορεί το πλατινένιο album «ΠΩΣ ΠΕΡΝΩ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΟΝΟΣ», σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους του Ηλία Φιλίππου, με μεγάλες επιτυχίες όπως το «ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ ΞΑΝΑ», «ΠΟΙΑ ΕΣΥ», «ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ», «ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ», «ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ», κ.ά.
Το 2006 ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ καθιερώνεται ως ένα από τα πρώτα ονόματα κάνοντας ένα απίστευτο ρεκόρ! Δέκα μήνες σεζόν στο POSIDONIO με τρομερή επιτυχία!

Tην άνοιξη του 2007, ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί τα νέα του τραγούδια. Το νέο του album "Μόνο για σένα" περιέχει 14 τραγούδια των δημιουργών Ηλία Φιλίππου και Κυριάκου Παπαδόπουλου.

O Nίκος Βέρτης πήρε το βραβείο του καλύτερου video clip -Σύγχρονο Λαϊκό στα MAD Video Music Awards 2008 και ερμήνευσε live το "Ονειρο Αληθινό".

Ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει με νέο studio album το Μάρτιο του 2009. Ο νέος δίσκος του έχει τίτλο "Ολα Είναι Εδώ".

"Oλα Είναι Εδώ", ένα album με τη συμμετοχή σπουδαίων δημιουγών. Από το ομώνυμο πρώτο τραγούδι του δίσκου όπου ο εξαίρετος Χρήστος Νικολόπουλος δίνει λιτό, λαϊκό και στιβαρό ρυθμό στους στίχους του Λευτέρη Χαψιάδη. Τον Αντώνη Βαρδή σε τέσσερα κομμάτια που κινούνται σ’ όλη τη μουσική γκάμα από το λαϊκό τραγούδι ως την μπαλάντα και το έθνικ, σε στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου. Τον Παναγιωτή Παυλή στους στίχους και τη μουσική του "Προδοσία στην αγάπη". Τον Δημήτρη Δέκο που μελοποίησε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου (η τελευταία υπογράφει τους στίχους και σ’ ένα παραδοσιακό αρμένικο κομμάτι). Και τέλος, τον ίδιο το Νίκο Βέρτη υπογράφει κι ως συνθέτης τέσσερα τραγούδια σε στίχους, Ποσειδώνα Γιαννόπουλου, Νίκου Γρίτση, Βίκυς Γεροδόθωρου, δικούς του και του Αδάμου. Το τελευταίο δεν είναι άλλο από το "Ονειρο Αληθινό", τη λεπταίσθητη μπαλάντα που ο Νίκος Βέρτης παρουσίασε για πρώτη φορά τη βραδιά των Mad Video Music Awards 2008.

Το 2011 ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει μετά από δύο περίπου χρόνια με ένα εκπληκτικό νέο άλμπουμ γεμάτο επιτυχίες από αυτές που όλοι έχουμε αγαπήσει και που τον καθιέρωσαν. Το «Είμαι Μαζί Σου» περιέχει το ομώνυμο ερωτικό τραγούδι των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου. Όλα τα τραγούδια του δίσκου υπογράφονται από καταξιωμένους συνθέτες μεγάλων επιτυχιών (Κυριάκος Παπαδόπουλος και Αντώνης Βαρδής) σε στίχους των Ηλία Φιλίππου, Όλγας Βλαχοπούλου, Γιώργου Τσοπάνη και Βασίλη Γιαννόπουλου.

Δισκογραφία Νίκου Βέρτη

2003: Πολύ απότομα βραδιάζει
2004: Πάμε ψυχή μου
2005: Πώς περνάω τα βράδια μόνος
2005: Πες το μου ξανά (πλατινένιο)
2005: Πώς περνάω τα βράδια μόνος (Special Edition)
2007: Μόνο για σένα
2007: Μόνο για σένα (Special Deluxe Edition)
2008: Όνειρο αληθινό
2009: Όλα είναι εδώ
2011: Είμαι μαζί σου





Hosting, Domain Names Το site υποστηρίζεται από την Pointer
Google+

Newsletter
Δηλώστε το email σας και θα ενημερώνεστε για τις προσφορές μας

Το email σας:
Μαγαζιά για:

Ζουγανέλης - Μαχαιρίτσας - Σαββόπουλος στην Πύλη Αξιού μόνο για τέσσερις εμφανίσεις

Από 25/04/2014

Ζουγανέλης - Μαχαιρίτσας - Σαββόπουλος στην Πύλη Αξιού μόνο για τέσσερις εμφανίσεις

Το

Από 25/04/2014

Το "Θέα Live" υποδέχεται την Πέγκυ Ζήνα και το Νίκο Οικονομόπουλο.

Η Λένα Παπαδοπούλου στο Volver live stage

Από 19/04/2014

Η Λένα Παπαδοπούλου στο Volver live stage

Χολίδης, Μενιδιάτης, Χατζίδου στο Frangelico Upper Class

Από 11/04/2014

Χολίδης, Μενιδιάτης, Χατζίδου στο Frangelico Upper Class

Ο Γιάννης Πάριος στο Pantheon

Από 04/04/2014

Ο Γιάννης Πάριος στο Pantheon

Μακρόπουλος και Γιαννιάς στο Romeo live

Από 07/03/2014

Μακρόπουλος και Γιαννιάς στο Romeo live

Οι ONIRAMA κάθε Πέμπτη στο Limani

Από 05/12/2013

Οι ONIRAMA κάθε Πέμπτη στο Limani

Ακρωτήρι opening party

Από 04/04/2014

Ακρωτήρι opening party

Κιάμος, Vegas, Νταντά και Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Club22

Από 21/11/2013

Κιάμος, Vegas, Νταντά και Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Club22

Κωσταρας, Μπατης, Χαλβατζής και Γκρέκου στις χειμερινές Μούσες

Από 24/09/2013

Κωσταρας, Μπατης, Χαλβατζής και Γκρέκου στις χειμερινές Μούσες

Sideradiko Summer

Από 04/04/2014

Sideradiko Summer

La Bel club και κάθε Πέμπτη...Inferno

Από 02/10/2013

La Bel club και κάθε Πέμπτη...Inferno

Μαθήματα ελληνικών στο Φροντιστήριο club

Από 22/03/2013

Μαθήματα ελληνικών στο Φροντιστήριο club